De ce sa participi la un curs de automachiaj

In cautarea unui machiaj perfect doamnele prefera adesea sa apeleze la specialisti. E mai simplu, mai rapid si mai comod. In plus, nu mai trebuie sa-ti umpli sertarul de cosmetice cu o multime de produse pe care nu ti le permiti sau care nu te atrag in mod specific, pentru a te bucura de exemplu, de un machiaj pentru eveniment.

Insa, ce te faci atunci cand vrei sa-ti creezi singura machiaje deosebite, zilnic?

Bineinteles, in zilele noastre se gaseste inspiratie prin zeci de locuri, dar practica si insusirea unei tehnici sunt cele care, intotdeauna, isi vor spune ultimul cuvant in rezultatul final. Asa ca, o idee excelenta e sa investesti intr-un curs de automachiaj.

Curs de automachiaj vs. Lectii pe YouTube

Un curs de automachiaj bun nu va fi niciodata gratuit. Iar acest lucru nu e o noutate. In fond, specialistul de la care vei invata toate lucrurile necesare e o persoana care, la randul ei, a investit in meseria pe care astazi o poate practica cu succes si in trucurile pe care le va impartasi cu tine.

Dar probabil te gandesti ca nu ai nevoie de un curs de automachiaj cand ai la dispozitie atat de multe tutoriale pe YouTube, de exemplu. Ei bine, trebuie sa afli ca, intre cele doua, exista diferente considerabile.

Cand vizionezi materiale online in speranta de a le reproduce, lucrurile nu vor fi atat de simple pe cat par. SI asta pentru ca, va trebui sa asociezi cele descoperite la propriile tale nevoi. Exista atat de multe tipuri de ten, forme ale fetei, forme ale nasului si ochilor etc. incat e foarte rar (spre imposibil) sa inveti simplu si rapid o tehnica 1:1 cu trasaturile tale.

Deopotriva, la cursul de automachiaj, vei face pas cu pas fiecare detaliu in parte sub supravegherea atenta a unui profesionist cu multa experienta in spate. Acesta iti va spune cum sa te orientezi mai usor, ce faci gresit si cum sa corectezi, astfel incat sa cunosti precis ce ti se potriveste.

Ce beneficii iti aduce un curs de automachiaj

Pe langa faptul ca, participand la un curs de automachiaj vei sti precis cum sa realizezi conturul fetei, linia de tus, ordinea perfecta de aplicare a produselor pentru un machiaj uniform si un ten imaculat etc. vei dispune si de alte beneficii precum:

  • Vei afla care este precis tipul tau de ten si ce nevoi are astfel incat sa-i conferi o rutina de ingrijire perfecta, aspect ce te poate ajuta sa-ti mentii chipul tanar si proaspat, sanatos, un timp indelungat;
  • Vei afla care sunt cele mai potrivite produse pentru rutina ta de machiaj (in ce poti sa investesti si in ce nu e recomandat);
  • Vei afla cum sa-ti aplici produsele astfel incat sa obtii anumite efecte speciale pe care ti le doresti;
  • Nu trebuie sa investesti intr-o varietate de produse cosmetice si ustensile pentru a putea invata lucrurile pe care trebuie sa le stii.

Ca prin urmare, investitia intr-un curs de automachiaj poate fi considerata o investitie in tine.

Lasă un răspuns