Cum obtii buze mai mari folosind machiajul potrivit

Nu toate femeile sunt adeptele procedurilor medicale si estetice pentru buze. De multe ori astfel de interventii sunt menite sa schimbe viata permanent sau pe o durata prelungita de timp. In zilele noastre exista o multime de solutii la care se poate apela zilnic pentru a se minimiza imperfectiunile si a evidentia atuurile pe care ni le dorim.

Ca de exemplu, in detrimentul injectarilor cu botox si acid hialuronic, fie a altor proceduri de marire buze, te poti folosi de tehnicile si produsele potrivite de machiaj. Bineinteles, efectul va fi unul optic, de mici dimensiuni, dar te vei bucura de el oricand la nevoie, fara durere si investitii extrem de costisitoare.

Iata cateva trucuri utile care te vor ajuta sa obtii acest efect de buze mai pline si mai mari.

Contureaza-ti buzele in afara formei lor

Pentru a te asigura ca rujul se mentine mai bine pe buze, poti folosi un creion adecvat pentru a desena forma acestora. Insa, un astfel de creion de buze te poate ajuta si in altfel.

Ca de exemplu, in cazul unor buze foarte mici, poti da un contur usor in afara formei lor, pentru a conferi un plus de marire vizuala. Bineinteles, nu ar trebui sa exagerezi cu acest aspect, caci nu-ti doresti sa pari o persoana pregatita de carnaval. Vrei sa beneficiezi de un machiaj cu stil, potrivit de zi cu zi sau la evenimente speciale.

Foloseste un ruj intr-o nuanta vibranta

Culorile inchise ale rujurilor pot avea tendinta de a micsora buzele si mai tare sau de a atrage atentia asupra lor, in felul nedorit. Ca prin urmare, folosindu-te de primul truc impreuna cu acesta, vei putea conferi buzelor tale un aspect mai plin, mai bogat, cu care sa-ti completezi mai usor trasaturile fetei.

Ca prin urmare, chiar daca pana acum nu ai fost fana a buzelor in nuante vibrante, nu strica sa le dai o sansa. De altfel, poti folosi inclusiv nuante de primavara (de exemplu, nuante de roz si piersiciu). Aceasta poate sa confere un plus de luminozitate chipului tau.

Utilizeaza gloss-uri sau uleiuri de buze

Uleiurile si gloss-urile de buze nu doar ca sunt o alegere excelenta la capitolul hidratare, pentru a-ti mentine buzele moi sau pentru a le reda supletea dupa care ele tanjesc zilnic.

Reprezinta si o alegere perfecta pentru a-ti dimensiona buzele si/sau a le face mai voluminoase. Gasesti azi pe piata nenumarate optiuni, de la astfel de produse cosmetice pentru buze simple, produse usor nuantate, pana la cele sidefate, cu sclipici etc.

Accentueaza centrul buzelor

Foarte multe femei pasionate de machiaj au descoperit ca pot sa aduca un aport benefic in materie de dimensiune si volum, estetic, combinand mai multe produse de machiaj impreuna.

Ca de exemplu, te poti folosi de un iluminator, de un fard deschis la culoare sau de un alt ruj (poate fi si un gloss stralucitor). Poti sa-l aplici in centrul buzelor, pentru a le da un plus de volum. Este un truc excelent pe care-l poti aborda atat in cazul unui machiaj de zi, cat si la cel de seara.

Foto: unsplash.com

Lasă un răspuns