Cristale naturale si puterile lor miraculoase

Cristaloterapia este o terapie alternativa si se bazeaza pe proprietatile energetice ale cristalelor. Fiecare piatra are o energie specifica si unica si au puterea de a ne armoniza propriile energii ale corpului, de a ne imbunatati starea de spirit, de a atrage iubirea si prosperitatea sau chiar pentru ameliorarea anumitor boli.

Ametistul – piatra spiritualitatii

Cristalul se remarca prin culoarea sa spectaculoasa de violet-albastrui, insa nuantele pot varia destul de mult pana la roz, mov sau chiar culoarea liliacului. Este un cristal lipsit de efecte adverse si are o actiune vitalizanta, vindecatoare, critalul are puterea de a curata, de a restructura, echilibrand trupul, mintea si spiritul. Ametistul are o putere de vindecare ampla, amelioreaza durerile de cap, sinuzita, te ajuta sa scapi de insomnie si cosmaruri, favorizeaza un somn linistit si odihnitor. La nivel fizic, purtarea unui cristal de ametist ajuta la remedierea afectiunilor dermatologice precum cosuri sau pete.

Cristalul aduce calm si pace, elimina orice tensiune, durere sau trauma. De asemenea atrage iubirea asupra purtatorului, sporeste carisma si te ajuta sa vezi mai limpede ce anume iti doresti in viata. Cristalul aduce cu el si prosperitate in afaceri.

Lapis lazuli – piatra cerului

Cristalul are o culoare intensa albastra cu mici puncte aurii sau alb si confera purtatorului iubire, curaj, protectie si bucurie. Este util in tratarea bolilor caracterizate prin caladura, si anume/ elimina febra, durerile inflmatoare, senzatiile de caldura din corp.

Cristalul limpezeste mintea, aduce calm, multumire si impacare, favorizeaza meditatia, de asemenea aduce noroc, prosperitate, succes in dragoste, incredere de sine pace interioara, creativiate si optimism. Ajuta la rezolvarea neintelegerilor dintr-un cuplu, inlesnind comunicarea si exprimarea mai usoara a dorintelor.

Citrinul – piatra cu lipici la bani

Este un cristal de culoare galbena, fiind guvernat de planeta Mercur, deschide spre cunoastere si comunicare, spre informatie si relationare dar si spre dezvoltarea intelectuala. Cristalele galbene sunt perfecte pentru atingerea scopurilor patronate de Mercur cum ar fi: studii, afaceri, calatorii, colaborari, dialog etc.

Cristalul are un rol protector, ne protejeaza in calatorii, este util in insomnii, probleme digestive, alergii,  fereste de energii negative, protejeaza impotriva energiilor negative ale aparaturii electrice(radiatii). Atrage succesul in viata purtatorului, abundenta, properitatea si banii.

Cuartul roz- piatra iubirii

Este un cristal diafan avand o culoare inocenta de roz si este unul dintre cele mai indragite cristale datorita frumusetii sale dar mai ales pentru ca este considerat un talisman al iubirii.

Cristalul aduce calm, blandete, feminitate, dragoste si este asociat cu chakra inimii, energia lui aducand vibratii de veselie, iubire neconditionata si bucuria de a trai. Este utilizat ca talisman pentru cei care cauta iubirea in viata lor. Atrage creativitatea si talentul artistic, fidelitatea si sporeste capacitatea de comunicare.

Turcoazul – maestrul vindecator

Este un cristal de culoare albastru, albastru-verde si are cele mai benefice efecte curative, stimuleaza autovindecarea organismului, imbunatateste activitatea sistemului imunitar, si echilibreaza tensiunea arteriala. Are un rol puternic impotriva energiilor negative, pericolelor sau chiar deochiului. Aduce prosperitate si fericire purtatorului si ajuta la pastrarea prieteniilor.

 

Lasă un răspuns